Tietosuoja & Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

PUF Oy
Y-tunnus: 2695353-9

Rekisterin nimi

PUF Oy:n asiakasrekisteri

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot

Matti Järvinen | info@pufstore.com 

Rekisterin käyttötarkoitus

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on rekisterin pitäjän ja asiakkaan välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Yksinkertaistettuna, et voi tilata verkkokaupastamme tuotteita, mikäli et anna tilauksen vaatimia henkilötietoja rekisteriin.

Keräämme henkilötietoja myös sähköpostimarkkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on asiakkaan suostumus, mikä on myös mahdollista peruuttaa (tästä tarkemmin alempana)

Rekisterin sisältämät tiedot

Palvelussa voidaan käsitellä muun muassa seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

  • Sähköposti
  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Aikaisemmat tilaukset ja ostot verkkopalvelusta

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään, heidän omasta suostumuksestaan. Antaessasi meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi, oletamme täten, että hyväksyt henkilötietosi keräämisen rekisteriin.

Keräämme asiakkaiden henkilötietoja myös kivijalkamyymälässämme (katuosoite alempana). Myymälässä kerätty henkilötieto tapahtuu asiakkaan suostumuksesta, kun kyse on esimerkiksi tuotteiden varaamisesta myymälässä.

Evästeiden käyttö

Sivusto käyttää evästeitä, jotka antavat palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan käyttämän selaimen sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Evästeet auttavat esimerkiksi sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jätetyt tuotteet.

Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa tietoa sivustolla tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota paremman verkkokauppakokemuksen. Evästeitä käytetään myös markkinoinnin parempaan kohdentamiseen. 

Sivuston vierailijalla on oikeus suostua tai olla suostumatta evästeiden käyttöön, sallimalla tai olla sallimatta tätä ominaisuutta oman selaimensa asetuksista.


Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Kolmansia osapuolia ovat esimerkiksi maksupalvelutarjoajamme, käyttämämme postikuljetusyritys ja tilintarkastajamme.

Rekisterin suojaus

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuureinja salasanoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt, ennalta nimetyt yrityksen työntekijät.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tietojensa tarkistamiseen ja myös pyytää näiden poistamista. Voit peruuttaa suostumuksesi antaa meidän ottaa sinuun yhteyttä, kerätä, käyttää tai luovuttaa tietoja sinusta.

Tarkastuspyyntö ja suostumuksen peruuttaminen tulee lähettää kirjallisesti joko sähköpostitse info@pufstore.com tai allekirjoitettuna osoitteeseen:

PUF Oy
Linnankatu 6
20100 Turku
Finland

Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä kirjeitse tai sähköpostitse yllä mainittuihin osoitteisiin.

Muutokset tietosuojalausekkeessa

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta, joten suosittelemme aika ajoin tarkastamaan, onko lausekkeeseen tehty muutoksia. 

Tietosuojalausekkeeseen tehdyt muutokset astuvat voimaan sivustolla välittömästi. 


Tekniset häiriöt

PUF Oy ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

PUFFIN UUTISET