SEES Company

Ihoöljy No 2. Hoitava, Neroli

Erittäin korkealaatuinen ja kemikaaliton ihoöljy koko vartalolle. Soveltuu erityisesti kuivalle iholle, raskausarpien ennaltaehkäisyyn, hierontaan ja aromaterapiaan. Sisältää flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ja elvyttävät ihoa tehokkaasti. Erittäin hyvin imeytyvä, ei jätä ihoa tahmaiseksi.

Ihoöljy on tuoksutettu luonnollisella nerolin aidolla eteerisellä öljyllä. Neroli on arvokas eteerinen öljy, jonka tuoksu rauhoittaa mieltä. Ihoöljyn pohjana on luonnonkosmetiikkastandardit täyttävä viinirypälesiemenöljy, jonka pienet partikkelit imeytyvät ihoon erittäin tehokkaasti, ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Ihoöljy imeytyy nopeasti syviinkin ihokerroksiin auttaen ihoa joustamaan paremmin. Viinirypälesiemenöljyn tiedetään ehkäisevän ikääntymisen merkkejä.

Valmistus ja raaka-aineet täyttävät eurooppalaiset lunnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.

Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 100 ml

SEES No. 2 Neroli ihoöljyssä on käytetty tuoksuna nerolin eteeristä öljyä. Nerolin tuoksu on lämpimän kukkainen, jossa on häivähdys sitruunaa. Nerolia käytetään usein tuoksuaineeana parfyymeissa, sillä sen hienostunut ja arvokas tuoksu on monen mieleen. Nerolin eteeristä öljyä on käytetty jo muinaisessa Egyptissä ja sen sanotaan auttavan rauhoittumisessa ja rentoutumisessa. Ihon hoidossa nerolia käytetään estämään ihon ikääntymistä ja palauttavan kimmoisuutta.

Hoitavan neroli-öljyn tuoksu on naisellinen. Pohjaöljynä käytetty viinirypälesiemenöljy on erinomainen valinta raskausarpien estoon ja venyvälle raskausvatsan iholle. Öljy on erittäin nopeasti imeytyvää ja sen pienet partikkelit pääsevät syvälle ihon kerroksiin kostetuttaen tehokkaasti. Ihoöljy soveltuu myös psorin ja atooppisen ihon hoitoon ja lievittämään oireita.

SISÄLTÄÄ: Viinrypälesiemenöljy, 100 % nerolin eteerinen öljy.

INCI: Vitis vinifera (Grape) seed oil, Citrus aurantium amara (Neroli) flower oil, Linalool*, Geraniol*. *Naturally occuring in essential oil. *Eteerisen öljyn luonnollinen osa. *Finns naturligt i eteriska oljor.

 

PUFFIN UUTISET